zaterdag 13 augustus 2011

Eindelijk nog eens drijven!

Doordat m'n voorjaar tegenwoordig helemaal gevuld is door m'n werk op het INBO (onderzoek naar de effecten van schapenbegrazing op een populatie Boomleeuweriken), blijft er maar heel weinig tijd over om dan te fotograferen. Daarom verleg ik de aandacht dan maar naar het najaar. De voorbije dagen heb ik al m'n schuilhutjes op orde gebracht en vanmorgen was het de beurt aan de drijvende hut. Het was al van vorig jaar in La Brenne geleden dat ik nog eens vanuit die hut gefotografeerd had!
Het blijft genieten, deze keer koos ik een droogvallend wad uit met uiteraard de nodige steltlopers, maar gelukkig ook enkele Lepelaars die totaal geen angst schijnen te hebben voor de hut. Meer foto's van vandaag hier.Doelsoorten voor het najaar: Duinpieper en Draaihals!


tot de volgende,


Glenn

2 opmerkingen:

Robert Wagter zei

Waar volharding en inventiviteit toe kunnen leiden! Erg mooie foto's! Vooral de lepelaars!

Groeten,
Robert

Aranka Janné zei

Mooie foto's zeker door het lage standpunt dat je hebt gekozen. Veel mensen maken alles maar op oog hoogte waardoor er geen diepte ontstaat. Zeker de wulp staat er mooi op, had misschien alleen nog een klein strookje van de onderkant afgehaald. Groetjes, aranka